Medici

Dr. Mitroi Florea
Medic Primar Cardiologie
Dr. Mitroi Florea este absolvent al Facultati de Medicina Generala Universitatea din Timisoara promotia 1959. Este medic specialist Cardiologie din anul 1968.In prezent este medic primar in cadrul Policlinici Cordis din Craiova. Este Doctor in Stiinte Medicale al Universitati din Timisoara din anul 1982.Detine o experienta profesionala de 53 de ani.
Dr. Mitroi George
Medic Primar Urologie
Dr. Mitroi George este absolvent al Facultatii de medicina Generala, Universitatea din Craiova, promotia 1992,devenind medic specialist urolog in anul 1999.In prezent este medic primar urolog in cadrul Clinicii Urologie a spitalului Clinic Judetean de Urgenta Craiova si Sef Lucrari univ. disciplina Urologie U.M.F Craiova.Este Doctor in Stiinte Medicale al Universitatii din Craiova din anul 2003, urmand stagii de pregatire in Baltimore si USA si cursuri postuniversitare concretizate prin competente in ecografie generala si chirurgie laparoscopica urologica(experienta de aproape 10 ani).
Dr. Mitroi Mihaela
Medic Primar ORL
Dr. Mitroi Mihaela este absolventa a Facultati de Medicina Generala Universitatea din Craiova promotia 1992. Este medic specialist O.R.L. din anul 1996, in prezent fiind medic primar O.R.L in cadrul Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova si Conferentiar univ. disciplina O.R.L. la U.M.F Craiova.
[citeste mai mult]
Dr. Dumitrescu Cristina
Medic Primar Medicina Interna
Dr. Dumitrescu Cristiana este absolventa a Facultati de Medicina Generala Universitatea din Craiova promotia 1995. Este medic specialist Medicina Interna din anul 2001, in prezent fiind medic primar Medicina Interna in cadrul Policlinici Cordis din Craiova si Asistent univ. disciplina Farmacologie la U.M.F Craiova.
Dr. Licsor Diana
Medic Specialist Obstetrica-Ginecologie
Dr. Licsor Diana este absolventa a Facultati de Medicina Generala Universitatea din Craiova promotia 1999. Este medic specialist Obstetrica-Ginecologie din anul 2004. In prezent activeaza in cadrul Policlinici Cordis din Craiova.Detine o experienta profesionala de 8 ani.
Dr. Oana Gabriel
Medic Primar Medicina Interna
Dr. Oana Gabriel este absolvent al Facultati de Medicina Generala Universitatea din Craiova promotia 1983. Este medic specialist Medicina Interna din anul 1993.In prezent este medic primar in cadrul Policlinici Cordis din Craiova.Detine o experienta profesionala de 19 de ani si competente in Ecografie generala;
Dr. Olar Carmen
Medic Primar ORL
Dr. Olar Carmen este absolventa a Facultati de Medicina Generala Universitatea din Craiova promotia 1986. Este medic specialist O.R.L din anul 1994. In prezent este medic primar O.R.L in cadrul Spitalului Boli Infectioase si P.M.F. “Victor Babes” Craiova, detinand competente in endoscopie eso-traheo-bronsica. Detine o experienta profesionala de 18 ani.
Dr. Patru Liliana
Medic Specialist Neurologie
Dr. Patru Liliana este absolventa a Facultati de Medicina Generala Universitatea din Craiova promotia 1999. Este medic specialist Neurologie din anul 2006, in prezent activand in cadrul Ambulator de specialitate din Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova. Este Doctor in Stiinte Medicale al Universitati din Craiova din anul 2010 detinand competente in ULTRASONOGRAFIE DOPPLER CERVICO-CEREBRALA
Dr. Nicoli Daniela
Medic Specialist Medicina de Laborator
Dr. Nicoli Daniela este absolventă a Facultăţii de Medicină şi Farmacie Universitatea din Craiova, promoţia 2006. Este Medic Specialist Medicină de Laborator din anul 2012. În prezent activează în cadrl Policlinicii Cordis din Craiova.
Dr. Ayman Al Natour
Medic Primar Obstetrica-Ginecologie
Dr. Ayman Al Natour este absolvent al Facultati de Medicina Generala Universitatea din Craiova promotia 1992. Este medic specialist Obstetrica-Ginecologie din anul 2005. In prezent este medic primar Obstetrica-Ginecologie in cadrul Spitalului Filantropia Craiova.Detine o experienta profesionala de 8 ani.
Dr. Surlin Valeriu
Medic Primar Chirurgie Generala
Dr. Surlin Valeriu este absolvent al Facultati de Medicina Generala Universitatea din Craiova promotia 1996. Este medic specialist Chirurgie Generala din anul 2002, in prezent fiind medic primar Chirurgie Generala in cadrul Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova si Sef lucrari disciplina Chirurgie Generala la U.M.F Craiova. Este Doctor in Stiinte Medicale al Universitati din Craiova din anul 2002.A urmat stagii de pregatire in Franta detinand competente in CHIRURGIE LAPAROSCOPICA si ECOGRAFIE GENERALA.
Dr. Oana Cezarina
Medic Primar Dermato-Venerice
Dr. Oana Cezarina este absolventa a Facultati de Medicina Generala Universitatea din Craiova promotia 1983. Este medic specialist Dermato-Venerice din anul 1994. In prezent este medic primar Dermato-Venerice in cadrul Spitalului Filantropia Craiova.Detine o experienta profesionala de 18 ani.
  • Satisfactie Pacienti

    Parerea dumneavoastra este importanta si ne ghideaza in misiunea noastra de a oferii servicii performante pacientilor nostri.
    Prin urmare va rugam sa completati urmatorul formular:


    Satisfactie Pacienti